fbpx

Професионални преводи от Lingvo24

УВЕЛИЧИ ДОХОДА СИ В БИЗНЕСА, , РАБОТЕЙКИ С ДРУГИ ДЪРЖАВИ

Днес успешният бизнес изисква навлизане в нови страни, за да стане по-разпознаваем и да разшири клиентската база. Нашата компания е специализирана в международни преводи и ще помогне на Вашия бизнес да достигне ново ниво.

1 МИЛИАРД ДУМИ СА ПРЕВЕДЕНИ

120 ЕЗИКА

1500 ЕКСПЕРТА

ПРЕДЛАГАМЕ ПРЕВОДИ ЗА БИЗНЕС И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА

01

ПИСМЕН ПРЕВОД

Писмени преводи са необходими за тези, които планират дълго пътуване в чужбина за работа или обучение, представители на компании, които си сътрудничат с чуждестранни доставчици и инвеститори, създатели на ново съдържание от всякакъв вид, както и за много други случаи.

02

ЮРИДИЧЕСКИ ПРЕВОД

Преводът на юридически документи изисква специална квалификация от специалиста, който ще се занимава с тях, както и почти винаги допълнително удостоверяване от нотариус и още по-сложни процедури за удостоверяване на автентичността. Ние ще помогнем при решаването на всички тези задачи и ще изпълним задачата навреме.

03

ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕВОД

Надеждното предаване на семантичен товар, компетентното използване на отрасловата терминология, както и професионалното форматиране и оформление са отличителните черти, които притежава всеки превод на техническата документация. Нашите специалисти ще се справят с текст с всякаква сложност в дадена тема и ще Ви подготвят висококачествен технически превод.

04

МЕДИЦИНСКИ ПРЕВОД

Специалистите, които се занимават с медицински преводи в Lingvo24, имат богат опит в тази област и често дори второ специализирано висше образование. В края на краищата този тип превод се отличава със своята сложност и висока зона на отговорност. При нас можете да сте сигурни в качеството на извършената работа.

05

ПРЕВОД НА САЙТОВЕ

В съвременния свят всички сфери на живота преминават през етапа на дигитализация. Следователно всички компании и предприемачи трябва да създават уебсайтове за своите продукти и услуги. Ако мащабирате бизнеса си и работите с чужд пазар, не можете да го направите, без да преведете сайта си на няколко езика. Специалистите на Lingvo24 ще се справят отлично с тази задача.

06

ЗАВЕРКА НА ПРЕВОДИТЕ

Много преводи, по-специално юридически документи, изискват задължителна нотариална заверка или дори преминават през по-сложни процедури за удостоверяване. Lingvo24 бързо и надеждно ще се справи с този етап от създаването на документи, спестявайки Ви от бюрократични неприятности.

Икономични и финансови

Научни

Туристически

Blockchain & Crypto

Творчески и лични

Производствени

IT-сфера

и други.

Lingvo24

По Вашия проект ще работят високо специализирани преводачи с богат

Проверката на превода се извършва на няколко етапа, което дава висока гаранция за качеството на работата.

ОСТАВЕТЕ ЗАЯВКА, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ПЕРЕВОД И ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ ОТ НАШИЯ ЕКСПЕРТ ПО ВСЕКИ УДОБЕН МЕСЕНДЖЪР

Lingvo 24

Професионални преводи от Lingvo24

Lingvo24 OÜ Kiriku 6 , Tallinn 10130 Estonia

Lingvo24 33, off 25 Filatov str, Odessa 65074 Ukraine

Estonia +372 8804141

Ukraine + 380 94 7 111 689

Russia +7 958 756 81 86

Прокрутить вверх